Møbelreparation/Renovering

Kontakt os i dag

Reparation og renovering af dit møbel

Trænger dit møbel til lidt mere end blot en ompolstring og ombetrækning, så kan vores dygtige møbelsnedker hjælpe med møbelreparation og møbelrenovering. Møbelsnedkerens reparationer og renoveringer betyder, at træværk og møbel fremstår så flot som muligt og gør, at møblet kan holde mange år fremover. Alle reparationer og renoveringer udføres med omhu og respekt for dit møbel, så du er sikret et godt håndværksmæssigt resultat, der forlænger og sikrer værdien og levetiden for dine møbler.

Bevarelse af stoffet og renovering af møblet

Er sædet i din sofa begyndt at hænge fordi gjordene er slappe eller trænger fjedrene til at skulle snørers om? Så kan disse opgaver godt udføres med respekt for møblet og uden udskiftningen af stoffet, såfremt stoffet stadigvæk har en passende kvalitet. Det kan eksempelvis være, at det ikke er muligt at skaffe det pågældende stof længere, og hvis møblets stof passer til resten af møblementet, så kan genbrug af stoffet være en god løsning. Vi arbejder meget omhyggeligt, så stoffet ikke tager skade, mens vi udfører reparationerne. Vi monterer nye gjorde, afsyr kanterne på ny og påsætter stoffet igen, så møblet igen fremstår flot.

Vi kan ligeledes hjælpe, hvis det er gået en syning på møblet eller der skal foretages andre lapninger.

Professionel og kompetent rådgivning omkring møbelreparation

Du får altid en grundig og professionel rådgivning, hvis du kontakter os. Vi sikrer os, at du kender til alle muligheder, så du får den vejledning du har brug for, så du kan få glæde af dit møbel mange år frem. Hos os er rådgivning, høj kvalitet og god service altid i første række.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag

Du kan kontakte Buhls Møbelpolstring ved at udfylde kontaktformen på denne side, eller ved at ringe på tlf. 20211909.

Henvendelse på et af vores værksteder er kun muligt efter forudgående aftale med møbelpolstrer Maria Buhl.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtigende pristilbud, så kan du vedhæfte et billede af dit møbel/dine møbler når du udfylder kontaktformen på denne side.

Slip fil her eller
Max. file size: 64 MB.
    Jeg er ikke en robot
    Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

    Skriv til os

    20211909